Killian Norris en Anouk Steyaert scoren in Aalter

Killian Norris en Anouk Steyaert scoren in Aalter

Afggelopen zondag werd er opnieuw gesprongen in Aalter. In de 1.30m hoofdrubriek snelde Killian Norris met King van Essene naar de eindzege. Vier combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing. 

Samen met de 9-jarige Calido I-zoon bleef Norris, Celine Bradt voor.  De Oost-Vlaamse amazone volgde op de tweede plaats in het zadel van Iris. De SMS-Queen van 2019, Anouk Steyaert vervolledigde het podium met haar vertrouwde Japrisco van de Bacershoeve.

Net buiten het podium stelde Killian Norris zich nogmaals op op de vierde plaats. Samen met Jacco noteerde hij de snelste chrono maar tikte daarbij twee balken tegen de grond. Met één springfout in de basis volgde Maxim Godecharle op de vijfde plek in het zadel van Una van 't Lindenhof Z.

De 1.20m rubriek kwam op naam van Anouk Steyaert met haar 10-jarige Contact vd Heffinck-nazaat, Japrisco. Steyaert bleef nipt voor op Isabel De Rijcker met onder het zadel Cooper. Killian Norris vervolledigde de top drie met Monte Carlo.

In de 1.10m proef hield Chloe van de Walle de concurrentie achter zich met Famous One van Schore (Numero Uno). Het duo verwees Merel Diependael met Faith naar de tweede plaats voor Inge de Vriese met onder het zadel Hector van de Goublomme.