Kelly Cornelis en Baloucante Di Luna zegevieren in YH-rubriek Opglabbeek

Kelly Cornelis en Baloucante Di Luna zegevieren in YH-rubriek Opglabbeek

Kelly Cornelis en Baloucante di Luna (v. Balou du Rouet) laten opnieuw van zich horen! Het duo zette opnieuw de jonge paarden-rubriek van het Sentower Park op naam. 

De vijfjarige dochter van Balou du Rouet is een eigen fokproduct van Cornelis samen met Tim Waegeman. Na een springfoutje gisteren, liet het Belgische paar vandaag twee zesjarige paarden achter zich, waaronder ook winnaar van gisteren, Dries Dekkers. In het zadel van Legacy d'Harduemont (v. Tangelo van de Zuuthoeve) moest hij in deze tweede rubriek de overwinning uit handen geven aan Cornelis. Het brons was voor de Zangersheide merrie Arya Z (v. Armitage) onder de Britse Tamarin Christie, die als laatste in de ring nog naar de derde plaats reed. 

Catherine Gustin vulde de vijfde plaats in aan boord van Lily-Rose de La Limite Z (v. Luigi d'Eclipse). Gustin had een tweede ijzer in het vuur en werd nog eens negende met Little Girl du Plein Vent (v. Kannan). Thibeau Spits zagen we aan het werk met zijn thuis gefokte Cloverly Dh Z, een zesjarige dochter van Comme Il Faut. en uiteindelijk op plaats acht. Alexander Housen was de laatste Belg om zich te klasseren en kwam op tien met King of Panama Hero Z (v. Kassander van 't Roosakker). Deze Zangersheide hengst komt uit de stallen van Luc Henry. 

Resultaten