Katja Haep en Eva Jennen presteren in Animo Cup Sentower Park

Katja Haep en Eva Jennen presteren in Animo Cup Sentower Park

De Animo Cup op het Sentower Park startte vandaag met drie rubrieken. In het 1m35 ging de overwinning naar de Canadese Anne Claire Breton met Virtual Boy de Sheola (Quality Touch) die ze in 30.22 seconden rondstuurde. 

Daarmee bleef ze Katja Haep voor die met Chanita (Caretino) in een tijd van 30.54 seconden op de tweede plaats eindigde. Haep noteerde met haar andere troef Chupalina ook nog een achtste plaats.  De Ier Jason Foley en zijn Castlefield Cass zien we dan op de derde plaats terug in een tijd van 31.40 seconden. De vierde plaats is er voor Nicolas Layec met Julysse en het is de Nederlander Arjen van Diepen die Very Well Semilly naar de vijfde plaats stuurde. 

Brecht Goossens stuurde Hero naar de zesde plaats, gevolgd door een zevende plaats van Emilia Housen met Barika vd Helle. 

1m25

In het 1m25 gaat Eva Jennen er met de overwinning vandoor in het zadel van Forlando. Met de For Pleasure zoon noteerde ze een tijd van 26.40 seconden. Het is dan Martina Riesel die met Ice Cream in 26.42 seconden de tweede plaats voor rekening neemt. Jason Foley wordt in deze rubriek derde met Thebestof Dancer met een tijd van 27.15 seconden. 

Gilles Dunon en Desperado Z zien we terug op de vijfde plaats. 

1m15

Het 1m15 is voor Eduardo Filizola en zijn Loughgarahillview Lily die hij rondstuurde in 56.84 seconden. Ephsieny van Roy stuurt dan de BWP merrie Daphne vd Brouwershoeve naar de tweede plaats in een tijd van 57.93 seconden en Ronny Maes zien we met Brogio terug op de vierde plaats. 

Resultaten