Katja Haep en Chupalina 2 kleuren het hoofdnummer van St Tropez

Katja Haep en Chupalina 2 kleuren het hoofdnummer van St Tropez

Katja Haep heeft haar stempel weten te drukken in de Gold Tour 1.45m rubriek van St Tropez. De Belgische amazone sprong in het zadel van Chupalina 2 (Clarimo) naar de zevende plaats met een dubbel nulresultaat.

Naast Haep wist ook Karel Cox te scoren in deze proef. Hij loodste Criquet de l'Isle (Tibet Tame) naar twaalf. Wat hoger, op vier noteerde de Belgisch gefokte Carlo Van'T Prinsenveld Z zich. De 8-jarige zoon van Call werd uitgebracht door Harold Boisset. De door M. Danny Roossens gefokte Die Hard of Roses Z (Diamant de Semilly) zagen we terug op tien onder Lara Tryba.

De Franse combinaties palmden de hoogste plaatsen in met winst voor Robin Lesqueren en de 9-jarige Diaradius (Diarado, fokker: Andrea Housten). Geoffrey de Coligny werd tweede op Ester du Breche (Numero Uno). 

Resultaten

Gilles Detry scoort brons

Gilles Detry zorgde wat eerder al voor het Belgisch kleur op Franse bodem en loodste Catwalk Vas Y Picobello Z (Vagabond de la Pomme) naar de derde plaats in de tweesterren 1.35m rubriek. Op vier kwam Kevin Staut in het zadel van Praga vh Weidse Hof (Vigo d'Arsouilles), een fokproduct van Marnix en Kurt Laemont. 

In de CSI1* 1.15m rubriek reed Coline de Coninck met Johnny B Goode vh Harteveld (Mr. Blue, fokker: Wim Lauwers) naar plaats negen.