Kaat Pluymers en Kyle Cuypers schitteren in Zonhoven

Kaat Pluymers en Kyle Cuypers schitteren in Zonhoven

Afgelopen weekend kwamen de Limburgse springruiters aan de start in Zonhoven. In de Serie 2 1.20m hoofdrubrieken wisten Kaat Pluymers en Kyle Cuypers elk een rubriek op naam te schrijven.

Kyle Cuypers en Mystic Lady van 't Buxushof lieten geen ruimte voor de concurrentie op maandag. In de 1.20m 2 fasen won Cuypers met de dochter van Toulon voor Zoe Anteunis en Claire De Lune (Chaleureux). De derde plaats kwam op naam van Caro Baerts en de Zangersheide-merrie, Cara Z (Clarissimo Z).

Het duo werd opgevolgd door Robin Zeelmaekers met Best Minica 1 Z (Best Man Z) op vier en Eline Lopes met Damba (Berlin) op vijf.

Op zondag hield Kaat Pluymers, Liesl Mertens van de winst. Pluymers won met de dochter van Cadence van 't Gelutt Z, Cheyenne vd Berkenen Z. De Limburgse amazone, Liesl Mertens volgde met Nashville vh Legita Hof Z (Nonstop) voor Kyle Cuypers met Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon).

Net buiten het podium volgde Steven Konings in het zadel van Fifi Des Hayettes (Adelfos) voor Jorne Schroyen en Qadira Van de Schemmersberg (Nabab de Rêve).

alle resultaten