Julie Ooms verlengt Antwerpse Queenscup titel

Julie Ooms verlengt Antwerpse Queenscup titel

Het enige wat ontbrak op de Provinciale Indoorkampioenschappen van LRV Antwerpen in rijhal Kraaienhorst was een DJ na afloop van de Klasse Zwaar. Wat een feest! Wat een sfeer. Wat een inzet van het organiserende team. 

In de Intergewesten-wedstrijd, met vier combinaties uit de klasse Licht en drie uit de klasse Midden, waren het goud en de bijhorende groen-witte erelinten voor de ruiters en amazones van het gewest Essen. Zij stranden op vier strafpunten. De gewesten Turnhout en Brecht kwamen met acht strafpunten aan de meet. Ook de gewesten Mol en Lier, en Zandhoven kwamen op een totaal van acht strafpunten uit, maar hun totaaltijden waren minder goed.  Het gewest Essen bestond uit de volgende combinaties: Inge Adriaensen met Kanak Sky du Sud Z, Elise Vermeiren met Quantoline-V, Nathalie Aernouts met Huwenta, Tinne Van Opdorp met Quasina III St Ghyvan Z, Wouter Aernouts met Papillion Castanoo en Evelyne Franken met Mira van de Noordheuvel.

Queens Cup is opnieuw voor Julie Ooms

In de Antwerpse Queens Cup reden dertien dames naar de barrage. Daarin bleven zes combinaties foutloos. De snelste was Julie Ooms met Diarado-Son Z van LRV Lille. Ook in 2020 won Julie deze nevenwedstrijd. Plaats twee was voor Marijke Bax (LRV Wortel) met Kamilio van ’t Heike. Plaats drie ging naar Evi Lenaerts (LRV Pulderbos) met Oscar van de Romstee. Nele Vermeiren en Melanie Valckx sprongen naar de plaatsen vier en vijf.

bron: LRV