Joris Geenen domineert in Diepenbeek

Joris Geenen domineert in Diepenbeek

Afgelopen weekend ontving het team van Manege M&M in Diependbeek de regionale springruiters. In de 1.20m hoofdrubriek snelde Joris Geenen naar de winst met Chivaz Z (Chippendale Z). Het paar was ruim zes seconden als opvolger Wesley Carmans.

Slechts zes combinaties werkten het parcours foutloos af. Wesley Carmans volgde daarbij op de tweede plaats met zijn Toulon Junior Z (toulon). Het duo bleef op hun beurt ruim drie seconden voor op Kaat Pluymers met Cheyenne d Berkenen Z.

Net buiten het podium sprongen Gregory Vos met Dhahaby De Leau en William Schuppen met Lover Boy naar een respectievelijke vierde en vijfde plek.

Eerder won Joris Geenen de 1.20m proef op vrijdag met Julano onder het zadel. Het paar werd in deze proef op de hielen gezeten door Patrick Scheirs met Tjibo Van het Lavendelhof. Joris Geenen sprong toen ook naar de derde plek met Chivaz Z.

In de 1.15m rubriek hield Kyana Vranken de concurrentie achter zich. Vranken won met Casandra L Z (Cussini) door als enige foutloos te blijven onder de 35 seconden. Nette Clerckx volgde op de tweede plek. Samen met Cataluna Vdhh Z bleef Clerckx Jolien Vanaenrode met Cerona Z voor.

In de eerste 1.15m proef van de week hield Henk Clabots de winst aan zich met Conchita Z. Kyana Vranken plaatste zich toen als tweede op het podium. Samen met Casandra L Z bleef ze Jasper Doucé met Toulayna Van het Bloesemhof Z voor.

Alle resultaten