Jonas Vanhollebeke en Real Pleasure Stal DHC winnen Krismar Talent Tour Blauwe Zaal

Jonas Vanhollebeke en Real Pleasure Stal DHC winnen Krismar Talent Tour Blauwe Zaal

Ook de jonge springpaarden kregen de nodige aandacht bij de Blauwe Zaal in Brugge. In de Krismar Young Talent Tour voor zesjarigen sprong Jonas Vanhollebeke naar de winst met de BWP-ruin, Real Pleasure Stal DHC (For Pleasure x Skippy II).

Vanhollebeke en de For Pleasure-zoon uit de fokkerij van DHC waren in de barrage ruim 2 seconden sneller dan Leslie Goethals met onder het zadel de sBs-merrie, Lone Epona-B (Heavy Metal). Op net geen twee seconden verschil volgde Megan Perquy en haar merrie, Rosie van het Wilderhof.

In deze Talent Tour volgde Lies Coquet met de BWP-merrie, Runaway van de Withoeve (Chatman) foutloos op de vierde plaats voor Jonas Vanhollebeke met Ratatouille Stal HDC (Thunder vd Zuuthoeve).

Miel Delhaye en Semtex VB scoren bij vijfjarigen

Eerder hield Miel Delhaye de concurrentie achter zich in de Krismar Talent Tour voor vijfjarigen. Delhaye sprong met een nipte voorsprong naar de winst in het zadel van Semtex VB (Kannan x Voltaire). Bjorn Vandenbossche volgde met de BWP-ruin, Saison van Heiste (Urano de Cartigny) voor Jasper Rooms en Special Touch van de Haverbilken (Untouchable). 

Melanie Deloof volgde op een vierde en vijfde plaats met respectievelijk Sakata Vd Knuffel (Karajan) en Stella M van Berg op Zoom (Thunder vd Zuuthoeve).

Alle resultaten