Jeroen De Winter en Mike van Belle halen beiden zilver in 1.35m in Azelhof

Jeroen De Winter en Mike van Belle halen beiden zilver in 1.35m in Azelhof

De drukbevolkte CSI2* 1.35m werd door het groot deelnemersaantal gesplitst in twee delen. Bij het eerste deel ruiters kon Jeroen de Winter met Gretel S (Corland) het zilver halen. In het tweede deel was het zilver voor Mike van Belle met Frauke Van'T Hagenhof Z (Figo de Muze).

In het eerste deel ruiters reed Jeroen de Winter met Gretel S (Corland) een tijd van 27.76 seconden. Daarbij moest hij de Fin Jone Illi met Eolita L (Verdi TN), die een tijd van 27.44 seconden reed, voorlaten. Ook op de vijfde plaats verscheen Belgisch kleur door Gilles Nuytens met Ohlala vh Kluizebos (Jama vd Heffinck).

In het tweede deel was het Mike van Belle met Frauke Van'T Hagenhof Z (Figo de Muze) die het zilver greep. Op een tijd van 28.29 seconden, liet hij de Zwitserse Lea Hüsler met Muzette (Emerald) voor. Koen Vereecke reed hier naar de zevende plaats met Istina Esqui (Im Special De Muze).


Zilver voor Rik Nauta in CSI1* 130m

Rik Nauta kon samen met Kia Maria vd Potaarde (Numero Uno) naar het zilver van de CSI1* 1.30m rijden. Ook op vier kwam Belgisch kleur door Cedric Desimpel met Zangersheide-ruin Carte d'Or Z (Chellsini Z). De eerste plaats in deze proef was voor Nederlander Yannick Janssen van Grunsven met KWPN-ruin Darwin Ddl (Quantum). 


Bekijk hier de resultaten