Jens Vandenberk zorgt voor Belgisch kleur bovenaan in Helsinki

Jens Vandenberk zorgt voor Belgisch kleur bovenaan in Helsinki

Afsluiten werd er in Helsinki gedaan met de CSI5*-W 1.40m Speed and Handiness rubriek. Dit keer was het Jens Vandenberk die de driekleur stevig verdedigde en zich in de top vijf zette. 

Vandenberk sprong in het zadel van de 9-jarige Diamant van 't Coseveld Z (Diamant de Semilly) foutloos het 1.40m hoge parcours rond en had daarbij een tijd van 57,91s. Die tijd werd beloond met de vijfde plaats. 

De winnende ronde kwam van Julien Anquetin. De Fransman stuurde de 8-jarige Farah Tame (Quadrio Tame) in 52,77s foutloos naar de finish. Op twee volgde Martin Fuchs met de 9-jarige Viper Z (Vigo d'Arsouilles) met een tijd van 54,36s. De top drie werd afgesloten door een nulronde van Mario Stevens en Botakara OLD (Balou du Rouet) in een tijd van 55,52s. 

Peder Fredricson kon zich met de Zangersheide merrie Expression From Second Life Z, een 9-jarige dochter van Emerald klasseren met zijn elfde plaats. Daniel Deusser reed met Otello de Guldenboom (Tobago Z) een nulronde en kwam de 9-jarige BWP merrie op twaalf.

Resultaten