Jean-Christophe de Grande scoort laatste outdoor Grand Prix in Vosselare!

Jean-Christophe de Grande scoort laatste outdoor Grand Prix in Vosselare!

Halkin Stables organiseerde vorig weekend een laatste outdoor wedstrijd. In zijn eigen Grote Prijs kwalificeerden 9 combinaties zich voor de herkansing. Uiteindelijk sprong Jean-Christophe de Grande met Anubis vd Vossestaart naar de winst in de 1.35m rubriek. Na afloop won Jeroen Verackx de showrubriek.

Jean-Christophe de Grande en de achtjarige zoon van Aimar van het polderhof sprongen met net geen seconde voorsprong naar de 1.35m winst. Het duo hield zo Femke de Graaf met haar vertrouwde Oilily van 't Hellewater (Emerald van 't Ruytershof) achter zich. Jonas Saey, die eerder dit seizoen het Kampioenschap van Deinze won, volgde op plaats drie.

De Oost-Vlaming vervolledigde de top drie in het zadel van New Daily van het Driepuntenland (Thunder vd Zuuthoeve). Net buiten de top drie volgde Eliah Pieters met Pure Action From Second Life z (Picasso Z) voor Anouk Devos en Caspar CB (Numero Uno).

Eerder won Eliah Pieters de 1.30m proef. Pieters en Opinel bleven net geen twee seconden voor op Hendrik Denutte met Filippa onder het zadel. Joy Demuynck en haar eigen gefokte, Kaffee au Lait Leeuwerikenhof vervolledigden de top drie.