Zilver voor Dimme D'haese en Baccarat du Tertre in de CSI4* Medium Tour 1.40

Zilver voor Dimme D'haese en Baccarat du Tertre in de CSI4* Medium Tour 1.40

België behaalt mooie resultaten in de Sunhine Tour! In de Medium Tour 1.40 wist Dimme D'Haese zich tweedes te plaatsen en ook in de Big Tour 1.35 kon hij foutloos blijven.

In het zonnige Vejer de la Frontera kon Dimme D'haese voor België zilver behalen in de CSI4* Medium Tour 1.40. Dat deed hij met de 13-jarige Baccarat du Tertre, een merrie van Putch Des Isles. Met een tijd van 61.33 seconden was hij anderhalve seconde trager dan zijn Italiaanse voorloper.

Door de grote opkomst werd deze Tour in twee delen verdeeld. D'Haese startte in groep twee. Maar ook in de eerste groep kon België zich bewijzen. Daar gaf Dries Dekkers ons land mooie resultaten  met de merrie Agnes (x Algot). Hij reed naar de zesde plaats op een tijd van 63.35 seconden. 

Ook in de CSI4* Big Tour 1.35 kon Dimme D'haese voor België een mooi resultaat neerzetten. Dat deed hij deze keer met de 11-jarige Next Funky de Muze (x Elvis ter Putte). Ze behaalden een dertiende plaats met een tijd van 63.53 seconden. De winnende tijd van 55.15 seconden was voor Groot-Brittannië.