Winst voor Marion Marbehant en Emilie Conter in Knokke

Winst voor Marion Marbehant en Emilie Conter in Knokke

Een drukke namiddag vandaag in Knokke. Marion Marbehant en Kimberlihens winnen de CSI1* over 1.15, Emilie Conter en Clochard doen hetzelfde in de CSI2* over 1.40. Ook in de CSI3* over 1.40 werd er goed gescoord, daar springt Vincent Lambrecht net naast het podium. 



CSI1* 1.15m

Marion Marbehant en Kimberlihens (v. Nonstop) springen daar naar de overwinning. Ze worden op het podium gevolgd door Malin Bollen met Derieuse du Rouet (v. Allegreto) en Romy Ruijl met Echarme C (v. Cashmir Z). 

Mona Vergnanini en Calista Z (v. Chinquin) vinden we terug op vier, Thibeau Robberechts en Candida BS Z (v. Nissan Caretano Z) vinden we terug op vijf. 

Resultaten


CSI2* - 1.40m

In deze GP-Qualifier ging Emilie Conter met het goud aan de haal. Dat deed ze met Clochard (v. Kashmir van Schuttershof). Axel Vandoorne en Jacarta (v. Larino) volgen op de tweede plaats. Mariano Martinez Bastida en Quicksilver (v. Quick Star) sluiten de top drie af.

Marthe Heudens springt met Kiss-Kiss an het Endhouse (v. Unstinov) naar een knappe vijfde plaats. 

Resultaten


CSI3* - 1.35m

In deze twee fasen-proef was Joe Clee de te kloppen combinatie met Axel 111 Z (v. Action Breaker). Hij ging echter met de overwinning lopen, voor Abdelkebir Ouaddar en Bilbot (v. Quickly de Kreisker). Shane O'Meara en Haranta (v. VDL Zirocco Blue) sluiten de top drie af.

Vincent Lambrecht en S & L Rocky (v. Lamm de Fetan) volgen op de vierde plaats. Benjamin Robert en Calisko (v. Clarimo) vervolledigen de top vijf.

Resultaten