Top vijf voor Jos Verlooy in CSI5* St-Tropez!

Top vijf voor Jos Verlooy in CSI5* St-Tropez!

Jos Verlooy sprong net naar een knappe vierde plaats in de CSI5* over 1.50m in St-Tropez. Hij sprokkelt hiermee ook een flink aantal LR-punten.


QUICK RESULT

1. Catch me Not S - Peder Fredricson

2. Julien Epaillard - Calgary Tame

3. Maikel van der Vleuten - Elwikke



Grote overwinnaar van de laatste reeks vandaag was Peder Fredricson. Met Catch Me Not S (v. Cardento 933) bleef hij foutloos in de barrage en zette hij de snelste tijd van 34.66 op het bord. Hij gaat daardoor met het grootste deel LR-punten naar huis. 

Julien Epaillard volgt met Calgary Tame (v. Old Chap Tame) op de tweede plaats. Met zijn foutloze 34.87 blijft hij zo voor Maikel van der Vleuten en Elwikke (v. Eldorado van de Zeshoek), die dus het podium afsluiten. 

Net naast het podium vinden we Jos Verlooy met Varoune (v. Verdi TN) die 38.93 op het bord zetten. Ludger Beerbaum en Cool Feeling (v. Cornado Nrw) maken met een tijd van 42.40 de top vijf volledig. 

Verder vinden we op zes Carlos Enrique Lopez Lizarazo met Evita SG Z (v. Verdi Tn), Nicolas Delmotte en Ilex VP (v. Diamant de Semilly) op zeven, Edward Levy en Uno de Cerisy (v. Open Up Semilly) op acht en Zoe Osterhoff en Ferrari VDL (v. Cardento 333) op 9. Simon Delestre sluit tot slot de top tien af met Chesall Zimequest (v. Casallà. 

Net buiten de top tien, op de elfde plaats vinden we Pieter Devos met Apart (v. Norit Larino). 


Resultaten