Goede resultaten dressuurjeugd CDI Grote Brogel

Goede resultaten dressuurjeugd CDI Grote Brogel

Vandaag was het de dressuurjeugd die van start kwam in de Grote Brogel. Zowel bij de pony's, children, junioren als Young Riders kregen we mooie percentages. 

Pony's

De Deense Cornelia Munch Sinding en Terbofens Charico kregen 73.905% van de driekoppige jury en gingen zo met de overwinning aan de haal. De Nederlandse Morgan Walraven en Devill's Kiss Naoni (v. Don Cremello du Bois) volgen met 72.048%. 
Onze eigen Emilie Herweyers en Don't Dream WE (v. Dont Worry) blijven ook oven de grens van 70% en verdienen 71.238%.
Ook Elisabeth Leduc en Campserhovens Baldato (v. Orchard Boginov) blijven boven die grens en verdienen met hun 70.905% een vijfde plaats. 


Children

Bij de Children maar twee deelnemers, maar dat mocht de pret niet bederven. Manouk Zuiderent en Dollarboy S-G (v. Don't Worry) blijven met 70.446% ruim voor Thieu Scheys en Arian (v. Don Picardi), die 63.6307% krijgen. 


Junioren

Demi Feijs en Dordogne DN (v. Daloxe Corton DN) krijgen 69.152% en blijven zo voor onze Julie Opsomer met Parodie 360 (v.San Muscadet). Kebie Raaijmakers en Lord of Roc scoren 67.030% en sluiten de top drie af. 


Young Riders

Ook bij de Young Riders geen groot deelnemersveld, eentje meer dan bij de Children. Geertje Hoogendoorn eindigde met Helena van het Goorhof (v. Gribaldi) met 66.882% voor Sanne Paulissen en Flugel (v. United) die 65.882 kregen. Onze Athaline van Roey en Dream Boy (v. Don't Worry) kregen 61.941%.


Resultaten