Ines Van den Bosch schittert in Opglabbeek

Ines Van den Bosch schittert in Opglabbeek

Op de tweede dag van de Euregio Sentower Park heeft Ines van den Bosch de winst in eigen streek gehouden in de 1.30m hoofdrubriek. Van den Bosch snelde naar de winst met ruim één seconde voorsprong op Elke Appeltans. De Limburgse won met Ecoliene (Warrant).

Elke Appeltans volgde op de tweede plaats in het zadel van de 9-jarige Vleut-merrie, Falvé. Julie de Pelsmaeker vervolledigde het podium met onder het zadel haar eigen Contender-merrie, Contendra. Net buiten het podium volgden Celine Sillis in het zadel van Valentijn De Bock's gefokte Kobra DB (Echo van 't Spieveld) op vier en Steven Vermeir met zijn eigen STB Jazz van t Kamerveld (Jozef van Ransbeeck) op vijf.

De amazones regeerden de 1.20m proef. Daisy Bruyninx won daarbij met haar Jericho van Janelke. Het paar bleef nipt voor op Niki Geenens met de Dulf van den Bisschop-zoon, Helios vd Spelonckhoeve. Laura Saelens vervolledigde het podium met haar eige A Quibelle RR.

Bij de junioren hield Rik Nauta de concurrentie achter zich in de 1.20m proef. Op de rug van Uomini (Montebello La Silla) bleef Nauta als enige foutloos onder de 30 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Paris Vandousselaere met Non stop (Nintender) op de tweede plek voor Camille Biebuyck met onder het zadel Kenya van de Kleinheide.

De Vlaams-Brabantse amazone, Manon de Corte won met Happiness van de Doornhaag de 1.10m proef. Op de rug van de Bentley vd Heffinck-merrie bleef De Corte Vic De Plecker met Eliza Van Klapscheut voor. Elisabeth Van Münster werkte de top drie af met onder het zadel Cassandra vh Legitahof Z (Chellano Z).

Alle resultaten