Ine Janssen en Febe Reners sterk in Sentower Park

Ine Janssen en Febe Reners sterk in Sentower Park

Ine Janssen en Febe Reners werden zo-net vierde en vijfde in de CSI2* 1.20 in Sentower Park. Sophie Gregory wint daar voor Groot-Brittanië de proef.


QUICK RESULT

1. Sophie Gregory (GBR) - Darzina

2. Ingrid Sandhei Bjorklund (NOR) - Garden Party

3. Molly Davies (GBR) - Nistria 'E'



Sophie Gregory zetten een snelle foutloze ronde neer met Darzina (v. Nintender). Ze kwamen in 57.97 over de finish en dat was goed voor de eerste plaats. De Noorse Ingrid Sandhei Bjorklund volgt met Garden Party (v. Calido I) in 58.42. 

Molly Davies stuurt de Quite Donaldson II-dochter Nistria 'E' rond in 64.14 en neemt zo de bronzen medaille mee naar huis.

Ine Peeters komt met haar Ici d'Or van de Klothoef (v. Toulon) in 65.22 over de finishlijn en dat bezorgt hun de vierde stek. Febe Reners maakte er een spannende strijd van, want met Carlton van de Berghoeve (v. Caretino) finishte zij in 65.66, goed voor plek vijf dus. 

Lien van Ende en Decadence van 't Oud Molenhof Z (v. Don Blomme van Sappenleen Z) zijn de laatste foutloze combinatie. Hun tijd van 69.08 is goed voor de achtste plaats.

Febe Reners had ook de Clarius-merrie Saskia Sinseir onder het zadel. Ze zetten een nette tijd van 68.81 op het bord, maar tikten één balk af. Uiteindelijk goed voor de negende plaats. 


Resultaten