De zevenjarige Zangersheide merrie kwam eind vorig jaar in actie onder het zadel van Victor Bettendorf, waar ze tot maart dit jaar vertoefde. Denutte's zoon, Jules nam recent de teugels over maar moest die nu afstaan aan zijn vader. Het duo zorgde voor een verbazend snelle maar bovendien ook foutloze ronde. Hun tijd van 26,81s leverde de winst op. Met 29,23s op de klok volgde Angelos Touloupis (GRE) op twee met de zesjarige Karima 25 (v. Comme Il Faut). Voor Amanda Eriksson (SWE) was er op de zevenjarige Missi (v. Kannan) het brons met een tijd van 31,86s. 

Bij de klasseringen zagen we nog de Zangersheide merrie Delphine du Maillet Z (v. Diamant de Semilly) terugkeren op elf onder de Noorse Oda Charlotte Lyngvaer. 

Jules Denutte moest niet onderdoen voor zijn vader en bleef dubbel foutloos in het zadel van Geisha de La Pomme Cdl (v. Good Boy), een zevenjarige Zangersheide merrie. Anthony Philippaerts zagen we enkele plaatsen lager terug na eveneens een dubbel foutloze rit op de zevenjarige BWP merrie Quite Cool van Dorperheide (v. H&M Chilli Willi), uit eigen fokkerij. 

Uitslag