Gudrun Patteet strijdt met Simon Delestre om winst in Knokke

Gudrun Patteet strijdt met Simon Delestre om winst in Knokke

De jonge paarden kwamen zojuist in Knokke aan de beurt in een 1m40 rubriek met barrage. Tevens stond er in de andere arena een 1m35 accumulator rubriek op het programma. 

Quick results 1m40

  1. Simon Delestre - Csio Bel
  2. Gudrun Patteet - Monalisa Van'T Paradijs
  3. Olivier Philippaerts - Carlotta 276

Simon Delestre was degene die niet te verslaan was met Csio Bel (v. Tinka's Boy) die hij rondstuurde in 39.81 seconden. Het beste Belgische resultaat kwam van Gudrun Patteet en haar Sea Coast Monalisa Van'T Paradijs (v. Bamako de Muze) die ze in 40.62 seconden naar de tweede plaats stuurde. Olivier Philippaerts en zijn Carlotta 276 (v. Cornet Obolinsky) werden in 42.75 seconden nog eens knap derde. 

Efe Siyahi en de Zangersheide hengst Drago G.S. (v. Darco) eindigden op de vierde plaats, terwijl Anna Wilks haar Mijnheer van de Lentamel naar de vijfde plaats stuurde. 

Voor Thibault Philippaerts en Glassgo du Beaupre is er nog een achtste plaats, voor Dimme d'Haese en Eminem Sbk Z die op de negende plaats eindigden. Voor Jerome Guery en Cambridge du Hus is er dan nog een elfde plaats. 

Marc Houtzager wist met Habitat BP nog een tiende plaats te bezetten. 

1m35

Het 1m35 was er voor Ines van den Bosch en de KWPN merrie Ecoliene die in 46.27 seconden met de overwinning aan de haal gingen. Christophe de Brabander en l'Hermes de Muze zien we dan in 47.63 seconden terug op de tweede plaats. Sophie Gochman en Saskia BH eindigen op de derde plaats. 


Resultaten