Gudrun Patteet moet Forza Italia voor zich dulden in Indoor Derby van Dutch Masters

Gudrun Patteet moet Forza Italia voor zich dulden in Indoor Derby van Dutch Masters

Spektakel alom met twaalf ruiters en paarden die het onderste uit de kan haalden om de CSI5* 1.45m Speed and Handiness in 's Hertogenbosch op naam te schrijven. Gudrun Patteet kwam in de buurt van de beste prestatie en greep een plek op het podium. 

Wilm Vermeir was de eerste Belg aan de start in deze korte, maar spannende rubriek. In het zadel van Dirina O.H. Z (Dicasi O.H) had Vermeir geen misse tijd maar twee balken in het zand liet hen op zes stranden. Wat later verscheen Gudrun Patteet op het toneel, gewapend met Sea Coast Monalisa van 't Paradijs. Op de dochter van Bamako de Muze had de Belgische amazone de snelste tijd maar de drie toegevoegde seconden door hun springfout verwees hen naar het brons. 

De snelste combinatie was Lorenzo de Luca. De Italiaan boekte op Dirka de Blondel (Very Berlin de Castel) zijn tweede overwinning hier op Nederlandse bodem. Landgenoot Emanuele Gaudiano kon zich als laatste nog de winst toekennen maar moest met ongeveer een seconde toch genoegen nemen met de tweede plaats voor Jaja, een 10-jarige KWPN merrie van Zirocco Blue. 

Resultaten