Gregory Watelet grijpt Grand Prix winst in Lier

Gregory Watelet grijpt Grand Prix winst in Lier

Vijf combinaties kwalificeerden zich afgelopen weekend voor de herkansing in Lier. In de regionale 1.25m Grote Prijs sprong uiteindelijk Gregory Watelet naar de overwinning met Divine de la Sandry.

In het zadel van zijn eigen 11-jarige KWPN-merrie bleef Watelet ruim twee seconden voor op Nieke Van Meensel met Conlan V.Else Coxen (Cumano). Enkel deze twee duo's hielden het hout in de lepels. Het podium werd afgewerkt door Wilke Willems met Skip. Het paar werd opgevolgd door Charlotte Ballieu met onder het zadel All That Jazz De Barcenal en Jade Kinsabil met onder het zadel Grappa de Leau.

Op zaterdag hield Leen Braeckmans de concurrentie achter zich in de 1.25m hoofdrubriek. In het zadel van Davinia DH Z (Donckervoort) bleef Braeckmans voor op Patrick Guillaume met Fleur de Laubry. Het podium werd afgewerkt door Heavenly van de Noordheuvel.

De 1.25m Kleinte Tour overwinning kwam op vrijdag op naam van Jorne Schroyen met Asta V.h. Langveld Z. Samen met de Asca Z-nazaat bleef Schroyen voor op Steve Auwers met onder het zadel I don't know. Thomas Leemans vervolledigde de top drie met onder het zadel Kigali vh Lambroeck.

Alle resultaten