Geenens, Hamers en Volckaerts winnen in het Azelhof

Geenens, Hamers en Volckaerts winnen in het Azelhof

Naast de Grand Prix, kon Niki Geenens ook het 1m15 tijdens de Euregio in het Azelhof op haar naam schrijven. In deze rubriek werd er in twee fases gesprongen en Geenens reed een foutloze ronde met Gazelle vd Vaelenberg onder het zadel. 

Mike Lepiemme en Tika Troubadour Z eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 29,17 seconden. Marion Kreevels en Modena J&F namen de derde plaats voor hun rekening. Ze sprongen een foutloze ronde en finishten in 29,67 seconden. 

Voor Mike Lepimme (Corlalie de Saulieu Z) en Magali Pressman (Cayenne vd Withoeve Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m05

In het 1m05 ging Joel Hamers met de overwinning aan de haal. Hij reed Che Chin foutloos naar de finish in 32,00 seconden. Hiermee bleef hij Femke Verschelden (Silhouette van't Oud Molenhof Z) en Jeroen Veracx (Ikithano) voor die op de tweede en derde plaats eindigden. 

95 cm pony's

In de hoofdrubriek voor pony's reed Fleur Volckaerts naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Gertje en klokte af in 31,42 seconden. Anneke Gehlen en Messi Du Vi eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 33,35 seconden. Lieke Kouters en Like I Like vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten