Gaetan Decroix houdt eer hoog in Oliva

Gaetan Decroix houdt eer hoog in Oliva

Deze namiddag was het aan de jonge paarden in het Spaanse Oliva. Gaetan Decroix houdt daar de Belgische eer hoog door een zevende plaats te bemachtigen in de twee fasen-proef voor vijfjarige paarden. Leslie Pelat neemt de overwinning mee naar Frankrijk. 


QUICK RESULT

1. Leslie Pelat - Feticheur Riverland

2. Ninon Castex - Foudre de Riverland

3. Serena Curcio - Sandra Girl

Een hoogdag voor Scea Riverland, want zowel de plekken een als twee zijn voor paarden in hun eigendom. Leslie Pelat en Feticheur Riverland (v. I'm Special de Muze) eindigen voor landgenote Ninon Castex en Foudre de Riverland (v. Con Air). 

Het is de Italiaanse Serena Curcio die met Sandra Girl (v. Sandro Boy) de derde plek bemachtigt, voor de Brit Daniel Moseley en Kostar (v. Big Star. 

Wederom de Franse Emmanuel Bertho en Kuwait S (v. Chaman) vervolledigen de top vijf. 

Ninon Castex en dit maal Fantasia de Riverland (v. Lifestyle) worden zesde en worden gevolgd door onze eigen Gaetan Decroix met Paris Latino d'Eden, een Adiago de Talma-hengst. Ook de winnares van de proef staat nogmaals in de top tien, Pelat wordt achtste met Fantastico Riverland (v. Quatro de Riverland). 


Het zijn de Britten Domenique Bonelli en Pako van de Vrombautshoeve (v. Dieu-Merci van T&L) en weer Daniel Moseley met Corsica de Hus Z (v. Windows van het Costersveld) die met plaats negen en tien de top tien volledig maken. 


Resultaten