Frédéric Vernaet en Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve grijpen brons in Oliva

Frédéric Vernaet en Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve grijpen brons in Oliva

In de Gold Tour 1.40m rubriek van Oliva heeft Frédéric Vernaet samen met Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve een plek op het podium weten te veroveren. 

In deze proef kwamen net geen 100 deelnemers aan de start. In het zadel van de 10-jarige BWP merrie van Kannan mocht Vernaet zich derde beste noemen en bracht het fokproduct van De Moerhoeve en Jan Wuytack naar het brons. Voor hen kwam Vincent Zacharias Bourguignon. Op de hengst Cascabel (San Patrignano Cassini) was hij ruim een seconde sneller. De snelste ronde kwam van de Deense Karoline Sloth Kjær en Billy Bud (Cevin Z). 

Kasper de Boeck liet zich met Never Sky van het Kritrahof (Triomphe de Riverland) op zes noteren. Voor Hannes Symons was er een notering op vijftien met Mazzeltof vh Elkenhof (Nabab de Reve) gevolgd door Lies Malisart en H&M Ikker (Ogano Sitte) op zeventien. Als laatste sprong ook Louis Mahieu in de prijzen met Et Toc de Hus (L'Arc de Triomphe). 

Bij de vijfjarige paarden sprong Benny Naessens in het zadel van de BWP ruin Trigger-K van Kattenheye (Comme il Faut) naar plaats acht. Voor hen kwam de Zangersheide hengst El Paso van de Molenberg Z (Emerald van t' Ruytershof) uit de stallen van Tim Reygaerts en Sofie Van Bunder. De door A. v.d. Laar gefokte d'Artagnan, een Z-hengst van Dominator Z, kwam op drie met de Nederlander Ralph Slaats. 

Resultaten