Frank Deckers omnipresent in Equi-Libre Winter Challenge

Frank Deckers omnipresent in Equi-Libre Winter Challenge

In Warredal had de hoogste rubriek van zaterdag de hindernissen op 1.35m hoogte staan. De afsluitende proef kwam op naam van Frank Deckers.

In het zadel van Justin E (v. Namelus-R) sprong Deckers een foutloze tweede fase in 27,77. Daarmee hield hij de Nederlandse Marwin van den Nieuwenhuijzen op afstand die met Infinity (v. Eldorado van de Zeshoek) eindigde in 28,80. De top drie was volledig met Anouk Campana die brons greep op My Lady Carthaga (v. My Lord Carthago). 

Julie Van den Bulck kwam op vier met Fedele Kadans gevolgd door Koen Geerits en Opium van de Kriekenberg (v. Eldorado van de Zeshoek). 

Eerder reed Deckers ook al naar de overwinning in de rubriek over 1.25m, met ditmaal Manuel (v. Zapatero) onder het zadel. Op twee seconden verschil kwam Tom Moris op het zilver met Galansa (v. Quasimodo vd Molendreef). Cedric Poets werd derde op Q-Domingo vh Kampagnehof (v. Dublin van Overis). 

Neeltje Vanrusselt kon als enige Belgische het podium bereiken van de 1.15m-rubriek en werd tweede met Quitana van de Oudeveldhoeve (v. Corydon van T&L Z). Plaats één en drie ging naar Nederland en kwam op naam van Aimée Van den Berg met Kaspar van de Roten Z (v. Kannan) die won en Emmy Gradussen die derde werd op Bandito (v. Untouchable Z). 

De hoofdrubriek op zondag over 1.10m kwam op naam van Kaat Pluymers met Cheyenne vd Berkenen Z (v. Cadence van't Gelutt) onder het zadel. Laurent Nuyens werd derde in het zadel van Las Vegas Dwerse Hagen (v. Va-Vite) maar moest de Nederlandse Senna Stroek voor hem dulden met Funny Boy (v. Arezzo VDL). 

Alle resultaten