Femke de Graaf en Juliette Herpoel sterk begonnen aan derde week Knokke Hippique

Femke de Graaf en Juliette Herpoel sterk begonnen aan derde week Knokke Hippique

De derde en alweer de laatste week van het Knokke Hippique Summer Circuit is aangebroken. Vandaag begon de dag met enkele young horses en 1* rubrieken. 

Quick results 1* 1m25

1. Jack O'Donohue - Iris
2. You Zhang Noortje vd WIndheuvel
3. Femke de Graaf - N-Joy van 't Hellewater



In het 1m25 voor de zesjarigen is het de Ier Jack O'Donohue die zijn winning streak weet voort te zetten. We zagen de Ier al meerdere malen op het podium en ook voor dit weekend gaat hij weer goed van start. Vandaag kon hij rekenen op de schimmel merrie Iris (v.  Starpower) die hij in 30.20 seconden rondstuurde. Hij ging er de Chinees You Zhang voor die met Noortje vd Windheuvel (v. Farfelu de Muze) in 30.54 seconden op de tweede plaats eindigde. Het is dan Femke de Graaf met N'Joy van 't Hellewater (v. Elvis ter Putte) die in 30.81 seconden de derde plaats op naam schreef. 

Het is dan Alexander Kumps die met Nelson van het Smisveld op de vierde plaats eindigde en Jeroen Appelen die Neverland Z naar de vijfde stuurde. 

1m05

In de 1* competitie was het de Belgische Juliette Herpoel die haar Carrera KDW Z naar de winst stuurde in 30.92 seconden. In het zadel van Diva Cassina is het dan Sarah Thiers die de tweede plaats voor rekening nam. De Amerikaanse Kathleen Gannon - Ledsome zien we dan met de BWP merrie Kodette terug op de derde plaats. 

Resultaten