Eva Mendolia, Estelle van Tricht en Juliette Berghmans verzorgen Belgisch kleur in Tsjechië

Eva Mendolia, Estelle van Tricht en Juliette Berghmans verzorgen Belgisch kleur in Tsjechië

In het Tsjechische Zduchovice verzamelt de internationale springjeugd opnieuw om het beste van zichzelf te geven en daar ontbreken ook de Belgische knallers uiteraard niet bij! 

Eva Mendolia liet met Orval van de Padenborre, een BWP ruin van Kiekeboe de Brabançonne weerklinken. Met een ruime voorsprong zegevierde het Belgische duo in de 1.15m hoge proef voor Children! Voor Marie Delleuse en Dauphin de La Tour (Tinka's Boy) werd ook een snelle tijd genoteerd maar een springfout hield hen van een hogere notering dan elf. 

De andere Children rubriek, op een hoogte van 1.25m, leverde een negende plaats op voor Juliette Berghmans in combinatie met D Day de Lison Z (Darco). Ella Bomeré hield Iwatch van 't Ameldonk Z (I'm Special de Muze) uit de fokkerij van haar ouders foutloos en werd twaalfde. Op dertien volgde Margaux Gillet met I Love You d'Atlanta (Belitys de la Demi-Lune).

In de 1.30m rubriek voor U25-ruiters was het Estelle van Tricht die zich liet opmerken en Furmint (Ustinov) foutloos naar een zevende plek stuurde. Nikita van der Meerschen en de 8-jarige Clayboy (Cornet Obolensky) bleven ook van het hout af en werden twaalfde. 


Alle resultaten