Estelle van Tricht en Ashley Honorez zorgen voor girlpower in Lier

Estelle van Tricht en Ashley Honorez zorgen voor girlpower in Lier

Op zondagochtend hadden de jonge amazones voor het zeggen bij het Azelhof. Estelle van Tricht, Ashley Honorez en Sofia Walravens wonnen de eerste rubrieken. 

Voor van Tricht was er winst in de U25 1.20m rubriek. In het zadel van de net geen 20-jarige Ferra van den Bisschop (Vigo d'Arsouilles) bleef de amazone voor op de Portugese Angela Cunha Carvalho met Donner (Phin Phin). Lars Verschueren sprong met de 7-jarige Retouche van T&L (Dieu Merci van T&L) van fokker Luc Tilleman naar drie. Léonie Goemaere werd vierde op de eveneens 7-jarige Roxanne (Corydon van T&L) voor Olivia Goemaere met Red-Flame L, een even oude merrie van dezelfde vader.

Honorez was de beste in de Pony 1.10m proef en rekende daarvoor op Athena du Rat d'Eau (Nadjy). Margot Debussche zorgde mee voor Belgisch kleur en werd vierde met Vasco Optimus, een 7-jarige hengst van Goliath van de Groeneweg. 

In de reguliere eensterren competitie schreef Sofia Walravens de 1.30m rubriek op naam met Princesse HC (Anakin van't Schuttershof, fokker: Hans Callaert). Pieter Jan Anthonissen volgde op twee met de BWP merrie Odessa C (Thunder vd Zuuthoeve). Camille Biebuyck sprong met een andere Thunder vd Zuuthoeve-nakomeling, Obella JS naar vier gevolgd door Ylona Thijs en Merania (Cornet's Diamond) op vijf. 

Resultaten