Estee Bomeré wint Oost-Vlaamse Beker van De Jeugd

Estee Bomeré wint Oost-Vlaamse Beker van De Jeugd

Jonas Saey schreef afgelopen weekend het Kampioenschap van Deinze op naam. In de Oost-Vlaamse Beker van de Jeugd was het lokale amazone, Estee Bomeré die zich op de hoogste trede van het podium mocht opstellen. Bomeré sprong in deze Beker-wedstrijd bij #JumpingSMS naar de winst met Jade Van Ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker D 10).

Het paar won op vrijdag de kwalificatie en wist ook de 1.25m hoge finale te winnen. Kato De Meyst startte op iets minder gunstige positie maar verzekerde zich van een tweede plaats in de finale en volgde uiteindelijk op de tweede plek op het eindpodium.

In het zadel van Fuchsia V/d Donkhoeve (Malito de Reves) bleef de amazone Louise Brusselle met Oui Oui van 't Steentje (Kannan) voor. In de finale wisten drie duo's zich te kwalificeren voor de barrage. BRusselle zette de tweede beste chrono maar sprong één balk tegen de grond, goed voor de derde plaats.

Net buiten het podium volgde Aure De Schrijver met een exact aantal punten als Brusselle met Ti Amo van Prinseveld (Kadans Van de Groenheuvel) voor Marthe Desomviele en Geneve de Muze (Vigo d'Arsouilles).

Uitslag