Somers en de 12-jarige BWP-merrie bleven ruim drie seconden voor op Jonas Van Dijck met Orage d'été van de Barthoeve (Thunder vd Zuuthoeve). Op de derde plaats strandde Lucille Billet met de KWPN-merrie, Ciolga (Indoctro).

Enkel deze top drie hield het hout in de lepels. Met één springfout schreef Jonas Van Dijck, in het zadel van Quintana Van de Beekhoeve (Mistral Optimus) ook de vierde plek op nam. De top vijf werd afgewerkt door Jan Stoffelen en Qatar (Kannan).

Eerder won Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens de 1.25m hoofdrubriek op zaterdag. In het zadel van Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) sprong Nuyens met net geen twee seconden voorsprong naar de winst. Wilke Willems volgde met Vienna Van 't Loo Z (Varnac Van de Wolfsakker) voor Mauro Taeymans en Orage van de Prinsenhoeve (Thunder vd Zuuthoeve).

Tessa Bruyndonckx schreef de 1.15m zege op naam. Met onder het zadel Zeppelin vd Heffinck Z (H&M Zilverstar T) bleef de amazone, Maya Hendrickx met Whisper v't Erstenhof Z (Winningmood vd Arenberg) voor. Mieke Ceuterick vervolledigde de top drie in het zadel van Kalifa (Va-Vite).

alle uitslagen