Elise van den Branden wint eerste HROV Grand Prix van het seizoen

Elise van den Branden wint eerste HROV Grand Prix van het seizoen

Met Maartse grillen startte het regionale HROV seizoen afgelopen weekend in Aalter. In de 1.25m Grote Prijs sprong Elise van den Branden met haar eigen gefokte, Brillianthina van 't Ruytershof naar de winst.

Na een barrage met negen sprong Van Den Branden met de dochter van Bamako de Muze (fokker: Bert Van den Branden) ruim één seconden sneller dan Femke de Graaf en REmember Me van het Schaeck (Million Dollar). Jolien Maenhaut vervolledigde de top drie in het zadel van de 12-jarige BWP-hengst, Massimo van d'Abdijhoeve (Bamako de Muze).

Natan Derycke volgde met zijn eigen Kasper (Numero Uno) voor Tim Naessens en Echattero V/d Gallatashoeve (El Torreo de Muze).

In de 1.20m hoofdrubriek op zaterdag hield Lore Decock de concurrentie achter zich. Samen met de 10-jarige Zangersheide-merrie, Symphonie d'Amour Z (Hunter's Scendro) bleef Decock nipt voor op Axelle Deprez en Chocolate's Girl Z (Cardento). Naomi Asselman en Lemanuelle Heldenlaan Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) werkten de top drie af.

Jonas Saey won de 1.15m proef. Saey loodste Jos Voeten's gefokte, Patrisia van 't Vennehof (Quasimodo vd Molendreef) ruim drie seconden onder de chrono van Cedric De Maertelaere en Jade Ssb (Caspar). Vic Pintelon vervolledigde de top drie met de 8-jarige Stanley vd Hunters Z (Hunters Scendix).

In de 1.00m ponyrubriek was er geen houden aan Quality van 't Achterhof. Samen met de 12-jarige Quality van 't Achterhof (Principal Dream V D Deltahoeve) bleef Bael als enige foutloos in de barrage. Dounia Lambrecht volgt met Cleo voor Louise van Gysel en Joly's Gloria (Riddersholm Salem).

alle uitslagen