Eline Lopes springt met Nette Van Kattebeek naar het goud in Sint-Joris-Winge

Eline Lopes springt met Nette Van Kattebeek naar het goud in Sint-Joris-Winge

Afgelopen weekend konden heel wat ruiters zich bewijzen in Sint-Joris-Winge. Zo haalden verschillende combinaties de prijzen. Met uitzondering van Dries Vanthienen, hij kon dit weekend meerdere titels op zijn naam schrijven!

In de Z130 proef kon Eline Lopes met Nette Van Kattebeek zich eerste plaatsen. Ben Thiry met Prima Vera TB eindigde tweede. Daarna volgende op de derde plaats Shauni Van Opstal met Kwinta Van De Bremboshoeve. Dries Vanthienen wist zich samen met zijn paard Elordonne S vierde te plaatsen. En op de vijfde plaats eindigde Stijn Craessaerts met Phantom Van Het Dorpelhof. 

Dries Vanthienen reed in de M120 proef met Senorita Van Kattebeek naar de eerste plaats. Heel nipt, want op de voet volgde Eline Lopes met Vi Fort Z hem. Axelle Claessens met Rhapsody Van Het Meierhof eindigde derde.

Het goud ging in de L110 proef met een mooie voorsprong naar Siemen Beeckman met Jackson van Den Dries. Jonas Henot wist zich met het paard Schoonheid VD Heide tweede te plaatsen. De top drie sloot Seppe Follon af met Veni Vidi Vici VH Pannehof Z. 

Bekijk hier de resultaten