Eerste editie Hippo Jump Waregem weet paardensport te verbazen! "... Met dank aan al onze sponsors, inclusief de zon!"

Eerste editie Hippo Jump Waregem weet paardensport te verbazen! "... Met dank aan al onze sponsors, inclusief de zon!"

Benjamin Pieters won maar liefst 2 Grote Prijzen, afgelopen weekend in Waregem. Maar de organisatie, is hetgeen waar iedereen over praat. "We zijn onze sponsors niet 100, maar 1000-maal dankbaar! Zonder onze sponsors hadden we dit niet kunnen organiseren. En we kijken alvast uit naar een tweede editie!" vertelt Arnaud Dewaele.

Wie afgelopen dagen zijn sociale media opende kon er niet omheen. Verschillende stories en posts toonden de prachtige eerste editie van Hippo Jump Waregem. "We zijn enorm blij en zelf fier dat iedereen zo onder de indruk was. Onze intentie was en is nog steeds een mooi sportief evenement te organiseren waar we een perfecte mix hebben tussen het bruisende bedrijfsleven in Waregem en de bloeiende hippische sport!"

"De belangeloze inzet van onze medewerkers en vrijwilligers zorgde ervoor dat iedereen een leuke ervaring heeft gehad bij ons!"

"De zon was onze grootste sponsor. Dankzij het mooie weer hadden we elke dag een overladen toeschouwerspubliek. Verder moet ik onze trouwe sponsors enorm bedanken. Zonder de inzet van deze bedrijven hadden we de mooie aankleding, de extra prijzen, enz. niet kunnen realiseren! In het bijzonder moet ik ook Stad Waregem bedanken voor de ondersteuning!"