Eddy Bols best geplaatste Belg in Gold League Azelhof

Eddy Bols best geplaatste Belg in Gold League Azelhof

In de Gold League op het Azelhof stond er aan het einde van de dag het 1m40 op het programma. 

Daar rijdt Kendra Brinkop naar de winst met haar Ratina des Rondets (Crown Z) met wie ze in een tijd van 32.59 seconden de concurrentie voor wist te blijven. Zo werd Constance Adam met Decibelle du Seigneur (Ogano Sitte) naar de tweede plaats verwezen met een tijd van 33.06 seconden. Toch lag het allemaal erg dicht bij elkaar want ook de nummer drie Eddy Bols en zijn Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel) bleef met 33,34 seconden in de buurt. Brent D'Haese rekende op Kalinka vd vosberg voor een vierde plaats en Joy Demunck en Armageddon vh Leeuwerikenhof werden vijfde. 

1m30

In het 1m30 snelde Peter Schollaert naar de winst met Kharmah de Lizami die hij rondstuurde in een tijd van 38.34 seconden. Hij verwees er Dieter Vermeiren naar een tweede plaats die in het zadel van Marco vd W Heihoeve Z (Mr Blue) in 38.61 seconden op de tweede plaats eindigde. Arnaud Gaublomme en Catch me van 't Glemhof Z werden derde. 

1m20

Lieve Tuerlinckx wint dan het 1m20 met Calmerotti de Leest in 65.45 seconden. Daarmee bleven ze voor op Noemie Becker met Dubai die in 66.45 seconden op de tweede plaats eindigde. En Shelley Harrison stuurde Findus vd Bucxtale naar de derde plaats. 

Resultaten