Dylan de Rycke gaat winnen in Lier

Dylan de Rycke gaat winnen in Lier

Op zaterdag wist Dylan de Rycke met Linternel (Nabab de Reve) de concurrentie achter zich in de 1.30m hoofdrubriek op het Azelhof in Lier. Het volledig podium strandde in deze rubriek op minder dan een seconde van elkaar.

Het paar werd opgevolgd door Nicolas Rombouts met onder het zadel Fuptric van Beek (Vagabond de la Pomme) terwijl Laure Smans het podium afwerkte op de rug van haar Beauty black.


Net buiten het podium sprong Henk Clabots met Geronimo vh Moleke naar de vierde plaats. De vijfde plaats kwam op naam vvan Carolien Buyens met Jinternel vd Ceulshaegen.


Eerder op de dag snelde Danny Van Es Met Hamilton naar de 1.20m zege. Het duo hield als enige de chrono onder de 27 seconden. Op ongeveer twee tienden van een seconde verschil volgde Mieke Ceuterick met Kalifa op de tweede plaats. Joris Geenen werkte het podium af in het zadel van Chivaz Z.


De eerste winst van de dag kwam op naam van Laurent Nuyens met Las vegas Dwerse HAgen (Va-Vite). De Antwerpse springruiter verwees met ruim één seconde verschil, Steve Auwers naar de tweede plaats in deze 1.10m rubriek. Auwers volgde op het podium met I Don't Know, voor Nuyens' vriendin, Stephanie Storms met Just Daddy P.