Dubbele overwinning voor Virginie Thonon in Oliva

Dubbele overwinning voor Virginie Thonon in Oliva

Je leest het goed, Virginie Thonon heeft in dezelfde rubriek niet één maar twee overwinning weten in de wacht te slepen. Het grote aantal deelnemers zorgde ervoor dat de uitslag in tweeën opgesplitst werd, wat resulteerde in een dubbele podiumplaats voor de Belgische amazone. 

De snelste ronde reed de amazone in het zadel van Just The Way. De 10-jarige Zirocco Blue-zoon is een fokproduct van L. Van Vegchel. Jérôme Guery is ook gretig medailles aan het pakken en kwam hier wederom op het brons terecht, dit keer in combinatie met Alibi de La Roque (Mylord Carthago). Op vier volgde Koen Vereecke met de 10-jarige Oilily de Muze (Vigo d'Arsouilles). Binnen de top tien kwam nog de Zangersheide hengst Zeppe de Sabette Z (Zandor, fokker: A. Van Den Hooge) op zeven en de door Ann Keisse gefokte Castres van de Begijnakker Z (Coriano) op tien. 

Resultaten

Haar andere overwinning behaalde Thonon met Gibbs un Prince, een 8-jarige hengst van Number One d'Iso Un Prince. Op twee kwam de Franse Fanny Guerdat Skalli met de KWPN merrie Katja Loma W (Cardento, fokker: Johan Lokhorst). Felipe Amaral (BRA) besloot de top drie met Carisma. Een gedeelde vierde plaats was er voor de sBs ruin Iceberg Sitte (Boston Sitte) van fokkerij Horse of Belgium. Op zes volgde de door Céline Petitjean gefokte Ironie des Pres Sauvages (Coeur de Cachas), een merrie eveneens bij het sBs stamboek ingeschreven. 

Resultaten