Dirk Demeersman op podium in 7&8 Youngsters Azelhof

Dirk Demeersman op podium in 7&8 Youngsters Azelhof

Na de vijf- en zesjarigen was het de beurt aan de zeven- en achtjarige paarden om zich te tonen in het Azelhof. Dit keer geen Belgische overwinning maar wel het brons voor Dirk Demeersman met de zevenjarige Cote d'Or Z (v. Carambole).

De Braziliaan Francisco José Mesquita Musa hield een reeks aan Belgische combinaties achter zich en won in het zadel van Miss Blue Z (v. Couperus). Edward Levy (FRA) eiste de tweede plaats op met Jolie Mome du Seigneur (v. Don't Touch Tiji Hero Z). De Belgische eer werd hoog gehouden door Dirk Demeersman die met Cote d'Or Z (v. Carambole) goed was voor het brons. 

Net buiten de top drie volgde Pieter Kenis met Polonis L (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof). Op vijf kwam Christophe Vanderhasselt met Popeye van 't Klavertje Vier (v. Cornet Obolensky) en hield Benny Van De Walle achter zich op zes met Da Silva van't Schaapshof Z (v. Diamant de Semilly). Daarna kwam Thomas De Wit nog op zeven in het zadel van Quinette van 't Sparrenhuis (v. Elvis ter Putte). De top tien werd afgesloten door Karen Oris en Cosibi EMS Z (v. Cosimo M). 

Volledige uitslag