De Paardenwinning naar goud in kleine Tour KR

De Paardenwinning naar goud in kleine Tour KR

In Alken werd afgelopen weekend de kleine tour gesprongen. Er werd over een hoogte van 95 cm gesprongen en de ruiters kregen twee rondes voorgeschoteld. Het bleef spannend tot het einde: een barrage met vijf ploegen moest over de winnaar beslissen. 

Die winnaar werd uiteindelijk De Paardenwinning Koersel. Het team bestaande uit Felitsa Rademakers (Ibero As), Ellen van Olmen (Amaretto), Yani Mues (Vertigo Z) en Karen Josse (Phaedra S) konden over de hele lijn de nul behouden en slaagden er bovendien in om in de snelste tijd te finishen. Met een totaal van 113,10 seconden in de barrage, waren ze duidelijk de snelste.

De tweede plaats ging naar het Woutershof. Ook dit team bestaande uit Lisa Ignoul (Hankie Pankie), Arwen Raus (Navada), Lauranne Snyers (Nena) en Marie Doyltremont (Haliska) konden ook de nul behouden maar hun tijd van 120,27 seconden resulteerde in de zilveren medaille. 

De top drie werd vervolledigd door het team van Zonnehoef Zonhoven. Gerrit Baeten (Casper), Rani Bullen (Divona), Daisy Copermans (Polina van op de Berg) en GUstaaf Fransen (Immortal) finishten in 134,26 seconden.

Klik hier voor de resultaten