Danny Van Es regeert volledige concours bij Sportstal Vanderhasselt

Ook afgelopen weekend wist Danny Van Es opnieuw de regionale Grote Prijs op naam te schrijven. Samen met Zico V (Tiger V ) sprong Van Es bij Sportstal Vanderhasselt naar de eindzege in de 1.25m Grand Prix.

Van Es volgde zichzelf op met Hamilton. Op bijna vier seconden vervolledigde Jean Jacques de Cock het podium met Kwality From Zellik.  Enkel deze drie duo's wisten het hout in de lepels te houden in de herkansing.

Net buiten het  podium plaatste Jelle Limbourg zich op de vierde plaats met onder het zadel Luna Van Paemel.  Ellen De Swert vervolledigde de top vijf op de rug van Cantchelaro.

Eerder won Van Es ook al de 1.20m rubriek. Samen met Hamilton verwees de Vlaams-Brabantse springruiter Jean Jacques de Cock toen  naar de tweede plaats. In het zadel van Impulse Red werd de Cock opgevolgd door Hanne Van Linden met Excellance.

De eerste 1.20m proef van de week was eveneens naar de hand van Van Es. Met Zico V won hij toen en volgde met Hamilton op twee. Jelle Limbourg vervolledigde toen het podium in het zadel van Luna Van Paemel.

Van Es regeert

Ook de 1.10m rubrieken kwamen opnaam van Van Es. Op zaterdag bleef hij met Zico V, Eva Verdoodt met Denook Fravanca voor. Hanne Van Linden werkte toen het podium af. Op vrijdag  verwees hij met  Go For It Ninohorse, partner Ellen De Swert met Escape naar de tweede plek. Danny Van Es werkte toen het podium af met Zico V.