Danny Van Es en Fransje Robert scoren op Jumping Mechelen Indoor Masters Opglabbeek

Danny Van Es en  Fransje Robert scoren op Jumping Mechelen Indoor Masters Opglabbeek

De spanning stijgt naarmate de jaarlijkse afspraak voor Jumping Mechelen nadert. Afgelopen weekend zette de selectiewedstrijden voor de JM Indoor Masters zich verder in Opglabbeek. In de 1.20m hoofdrubriek scoorde Danny Van Es de eindwinst. Bij de jeugd was het Fransje Robert die de eindwinst greep.

Samen met Hamilton snelde de Vlaams- Brabantse springruiter naar de eindwinst in de 1.20m rubriek met Hamilton. Het volledig podium strandde op minder dan ee seconde van elkaar. Van Es plaatste zich eveneens op de derde plek met Go For It Ninohors (Cartier vd Heffinck). Op de tweede plaats vervolledigde Chloe Van Hove het podium met Tango Mt (Baloubet du Rouet).

Net buiten het podium sprong Annelies Smeyers met Herodot naar de vierde plek. Frederique Bormans vervolledigde de top vijf in het zadel van Charisma VH Juxschot Z.

Bij de jeugd hield Fransje Robert de concurrentie achter zich in de 1.20m proef. Samen met STakkato de Fee (Stakkato Gold) bleef Fransje net geen seconde voor op Rik Nauta met Cayenne van de Moerhoeve (Taran de la Pomme). Tibo Hendrickx vervolledigde het podium met onder het zadel Igor van't Palmenhof. He duo werd opgevolgd door Arne De Kempeneer met Imke Dk terwijl Yne Saeys de top vijf afwerkte op de rug van Atlanta.

Over een hoogte van 1.10m sprong Liselotte Peeters bij de senioren naar de eindzege. Samen met Unique vh Gravenhof (Winner E) bleef de amazone Kyana Vranken met Kostya voor. Sven Vander Meerssche volgde op de derde plek met Luz de la Luna.

Mauri Meesters sprong bij de jeugd naar de overwinning in de 1.10m rubriek. Op de rug van Kamiemie Wh (Ogano Sitte) bleef ze Yne Saeys met El Della Caccia en Amber Vandaele met Hederia van t Hoogste Hof voor.

Alle resultaten