Danny Stappaerts en Lies Malisart in prijzen in Oliva

Danny Stappaerts en Lies Malisart in prijzen in Oliva

Nu de namiddagrubrieken in MET afgelopen zijn, kan er een eerste overzicht gemaakt worden. Lies Malisart wordt veertiende in de Gold 3-reeks (1.40m), Danny Stappaerts sterk achtste in de Bronze 4-reeks (1.35m). 

GOLD 3

In de Gold 3 reeks, die een hoogte had van 1.40m ging Marcelo Chirico Ferreira met QH Baloudarc LF met de overwinning aan de haal. Hij was net geen seconde sneller dan Soline Aubry met Uplady Nouvolieu (v. Jenny de La Cense) die op hun beurt bijna vier seconden sneller waren dan Samanta Mcintosh. Zij sluit met Alaid de Chez Nous (v. Ogano Sitte) dan ook de top drie af.

Lies Malisar en Ra de Prin (v. Lando) krijgen een strafpunt voor tijdsoverschrijding en eindigen daarmee als veertiende combinatie. 

Resultaten


BRONZE 4

Rikke Belinda Barker was met Abigail (v. Carmargue) de snelste foutloze combinatie en lieten zo Eleanor Hall Mcateer en Unex Arantos (v. Concorde) achter zich. Joanne Mcglory en Triomphe Kervec (v. Kannan) behalen de derde plaats.

Danny Stappaerts en Stash 3 Z (v. Stakkato) finishen op een achtste plaats. 

Resultaten


BRONZE 2

Aude Merle Boudet was de snelste met Regence (v. Dollar Dela Pierre) en bleef zo voor Eleanor Hall Mcateer met Kimosa van het Kritrahof (v. Chatman). Amanda Jaccucci Merle sluit met Verty GO (v. Quidam de Revel) de top drie af.

Resultaten