Comme Picobello Z op het podium in Youngster Tour Hamburg

Comme Picobello Z op het podium in Youngster Tour Hamburg

De Hamburg Derby leverde op woensdag een podiumplaats op voor Comme Picobello Z. De Zangersheide hengst van Comme il Faut uit de fokkerij van Picobello Horses werd tweede onder de Zweedse Annika Axelsson in de Youngster Tour voor 7-jarige paarden. 

Met ruime voorsprong was het de Perigueux nakomeling Porto Cristo B die de overwinning boekte onder Stephan Dubsky. Yuri Mansur stuurde Helma Mouche (Candy de Nantuel) naar drie. 

De Zangersheide merrie van Dominator 2000 Z, Dalslund's Rock Me Z vond onder Jörne Sprehe de vierde plaats. De door Kris Vandezande gefokte Amerigo vh Zandershof Z (Argento) zagen we met Mario Stevens op vijf. Binnen de top tien sprong Lusso Gih Z (Light My Fire) onder het zadel bij Steve Guerdat naar negen. 

Bij de achtjarigen zorgde Karel Cox voor het Belgisch kleur en klokte in het zadel van Double Fun Marienshof Z (Don't Touch Tiji Hero Z) een foutloze rit af die goed was voor de elfde plaats. De sBs merrie Kinoa D'Ayrifagne (Douglas) werd door Kevin Staut naar de vijfde plaats gereden. 

Resultaten