Clémentine Lux op één en twee in Pony Big Tour van Opglabbeek

Clémentine Lux op één en twee in Pony Big Tour van Opglabbeek

Clémentine Lux zette zich in het begin van de CSIP 1.20m Big Tour al op kop met Bounty en deed er op het einde van de proef nog een schepje bovenop door ook op het zilver af te stevenen met Eoghan de Seguret. 

Met de gevlekte merrie Bounty zorgde Lux in het begin van de rubriek voor een razendsnelle tijd en klokte af op exact 25,00s. Als voorlaatste kwam de Belgische amazone nog een tweede keer aan de start met Eoghan de Seguret, een 10-jarige ponyhengst en kruiste de finish in 25,41s wat goed was voor de tweede plaats.

De Nederlandse Lieselot Kooremans moest zo genoegen nemen met het brons voor Zion II Vdk (Zeppe van de Ijsseldijk, fokker: J. Pepping) en een vierde plaats voor Vertige de Belebat (Zodiak*SL). 

Kirsten Franken bracht de 9-jarige Magic Lady vd Ossenhoek (Lomansheide Brent) naar de vijfde plaats. Thibault de Waele en Regina-Drum van het Juxschot (Kantje's Fahran) besloten op acht voor Elise Thirion en Dance Floor du Cauroy (Ice And Fire d'Albran). Robin Vermeir viel ook nog net binnen de prijzen met Kristal Sparkle van Begeveld (Ponyhoeve Bright Sparkle). 

Resultaten