Charlotte Maes regeert bij Flémalle Jump'In

Charlotte Maes regeert bij Flémalle Jump'In

Afgelopen weekend werd er twee dagen gesprongen in Flémalle. In het Luikse was het Charlotte Maes die een van de hoogste rubrieken volledig naar haar hand kon zetten. 

Met hindernissen op 1.30m hoog had Maes maar liefst vier paarden aan de start. De winnende ronde boekte de amazone in het zadel van Capacity Maes Z. Deze 7-jarige hengst uit eigen fokkerij is en zoon van Corico Z. Met ruim vier seconden verschil volgde Maes ook nog eens op twee met Hermès de la Viree au Vent (Devine du Bois d'en Bas). De derde en laatste dubbel foutloze rit kwam op naam van Juliette Castin met Trésor Plus du Petit Vivier Z (Trésor de Virton). Maes werd ook vierde op Neyla de la Sûre (Bab Shirin du Sand Real) gevolgd door Maryne Platiau en Funky de Beaufour op vijf. 

Kristof Benaets schreef de 1.20m rubriek op naam met de BWP'er L'Argento van de Hertog (Numero Uno). Zij hielden Martin Vicky en Bill Gates Chavannais op afstand. Maes kwam ook hier de kop opsteken en stuurde Goldika de la Sûre (Hôtesse de la Sûre) naar drie. 

De 1.10m rubriek werd gewonnen door Cyrielle Tonneau en Coquin du Bosq (Gin Tonic Star), met bijna drie seconden voorsprong. Nadine Bömer nam met de sBs merrie Dame de Coeur (For Pleasure) de tweede plaats voor zich gevolgd door Florence Pasque en de sBs ruin Middel du Houmier (Florian de la Vie). 

Resultaten


F. ©: Sport Event