Caroline de Laet maakt indruk bij de jonge paarden in het Azelhof

Caroline de Laet maakt indruk bij de jonge paarden in het Azelhof

In de CSIYH vijf en zesjarigen op een hoogte van 1.05m/1.15m kon Caroline de Laet met Sevilla Orange (Bomako de Muze) naar de achtste plaats rijden. Ook de Belgische paarden doen het goed!

Na een foutloze ronde kon Caroline de Laet met Sevilla Orange (Bomako de Muze, fokker: Patrick De Roeck) op een tijd van 73.06 seconden door de chrono rijden. Met deze tijd landde ze op de achtste plaats. Ella Bomeré volgde haar op de voet met Zangersheide-ruin Ninjo Van 'T Ameldonk Z (Nixon Van T Meulenhof, fokker: Ameldonk). Zij wist op een tijd van 73.29 seconden door de chrono te rijden. 

Ook de Belgische paarden doen het goed. Zo ging het goud van deze jonge paarden proef naar de Pool Prezmyslaw Konopacki met Zangersheide-hengst Z B Fenix Z (Zirocco Blue VDL) op een tijd van 67.62 seconden. Het zilver ging naar Christophe Smith met Zangersheide-hengst Emerlaud Z (Emerald van 'T Ruytershof). Ook de derde plaats schreef de ruiter op zijn naam. Deze keer deed hij dat met Summer van de Molenhoek (Nixon van 'T Meulenhof). 


Bekijk hier de resultaten