Brons voor Melissa Laenen en Bart Clarys in Oliva

Brons voor Melissa Laenen en Bart Clarys in Oliva

Zowel Bart Clarys, die zijn stempel al duidelijk gedrukt heeft in Spanje, als Melissa Laenen hebben in Oliva een bronzen medaille omgehangen gekregen. 

De top drie zorgde voor een spannende strijd om de ereplaatsen! Clarys kreeg de derde plaats toegewezen in de Gold Tour. Hij hield de negenjarige BWP hengst Oxygene du Marais DD (Kannan, fokker: Filip De Dycker) foutloos in het 1.40m hoge parcours. Voor hen op twee kwam Victor Bettendorf in het zadel van de door Tops Stallions gefokte Atchoum de La Roque Z (Armitages Boy). De overwinning ging met drie honderdsten verschil naar Luca Maria Moneta op de KWPN ruin El Capone RK (Cardento, fokker: Raymond Knoops). 

Jos Verlooy eigende zich de negende plaats toe na dubbel foutloos te finishen op de rug van Igor (Emerald, fokker: Maarten Van Waes). Op vijf zagen we de Zangersheide merrie Corneska de La Falize Z (Cornet Obolensky, fokker: Ecurie De La Falize), zeven was voor de BWP merrie Perle Dkb (Iron Man van de Padenborre, fokker: Bram & Annick Dekeyzer - Raa). 

Voor Laenen was het de Silver 1.25m rubriek die haar het brons bracht. De amazone rekende op Casino Royal Waterschoot Z, een zoon van Carpe Diem Vhw Z uit de fokkerij van Ronny en Lutgarde Patteet - Van Bossche. Kasper de Boeck kwam hier op zeven te staan met de zevenjarige Quality van de Kwakkelhoek (Jilbert van 't Ruytershof, fokker: Gert Maes).

Resultaten