Brons voor Guy Janssens bij de vijf- en zesjarigen in het Azelhof

Brons voor Guy Janssens bij de vijf- en zesjarigen in het Azelhof

In het Azelhof is het outdoor seizoen van start gegaan. De vijf- en zesjarigen kregen al twee keer de kans om zich te bewijzen. Daarbij kon Guy Janssens beide keren een mooi resultaat neerzetten met de ruin Action Star Ask (Action Man Ask). Het duo sprong eerder al naar de derde plaats.

In de CSIYH vijf- en zes jarigen op een hoogte van 1m05/1m15 kon Guy Janssens gisteren de derde plaats op zijn naam schrijven. Dat deed hij met de zesjarige ruin Action Star Ask (Action Man ASK). De schimmel is een nakomeling van Action Man Ask Z en werd gefokt door Lotte Og Gert Buchhave. In deze twee fasen proef wist de combinatie na twee foutloze rondes met een tijd van 37.65 seconden door de chrono te rijden.

Ook vandaag reed het duo een mooie ronde. Deze keer was de rubriek een proef op tijd. Ze moesten een plaatsje zakken, maar wisten na een foutloze ronde op een tijd van 64 seconden naar de vierde plaats te rijden. 

Proefwinst was er voor Christopher Smith met Summer van de Molenhoek (Nixon van 't Meulenhof). Het duo verwees  Fleur Holleman met Twilight du Vlist Z (Otangelo). Samen met haar eigen gefokte, Zangersheide-merrie, Kessy van Berlo naar de derde plaats. De winnares van donderdag vervolledigde het podium met haar eigen gefokte AES-ruin, Netflix (Spiros Z).

Uitslag