Brons voor Ann Carton-Grootjans in Medium Tour Lier

Brons voor Ann Carton-Grootjans in Medium Tour Lier

Met een ondergaande avondzon kwamen 46 deelnemers aan de start in het 1.35m hoge parcours van de CSI3* Medium Tour. Ann Carton-Grootjans hield er de Belgische eer hoog door naar het podium te springen. 

De Belgische amazone had Kayenne Z (v. Kannan) onder het zadel voor deze rubriek. De achtjarige Zangersheide merrie is een fokproduct van Kristof Engelen. Het duo finishte in 27,21s en werd derde. Met 26,37s op de klok was Mathieu Billot sneller in het zadel van Fulldollar de Raygade, een achtjarige merrie van de sBs hengst El Torreo de Muze. De winnende tijd kwam van James Smith en de BWP ruin Darius des Vignes du Theil (v. Sisley de La Tour Vidal). Zij klokten af op een snelle 25,66s. 

Julien Anquetin bracht de sBs ruin Houston DS (v. Swarovski) naar de vierde plaats terwijl Bart Clarys de top vijf besloot met Touchant Van T et L Z (v. Toulon). Op zes kwam de zevenjarige BWP merrie Queen van de Warande (v. El Torreo de Muze). Zijn landgenoot Bruno Martins Costa stuurde de BWP ruin Otello de Kalvarie (v. Gemini) naar de achtste plaats.

Resultaten