Brons voor Andres Vereecke en Soria Orange in Finale Youngster Tour van Oliva

Brons voor Andres Vereecke en Soria Orange in Finale Youngster Tour van Oliva

Andres Vereecke stond met Soria Orange lang op kop in de finale voor zesjarige paarden maar werd op het nippertje toch nog verdrongen naar het brons. 

In het zadel van de BWP merrie van Bamako de Muze werkte Vereecke het 1.30m hoge parcours vlekkeloos af en stopte de tijd op 37,73s. Die tijd zette het duo voor lange tijd op kop tot Graham Babes aan de start kwam. De Brit bracht de KWPN hengst Nanieta P (Harley VDL) in 34,17s zonder fouten over de eindmeet en nam de leiderspositie over. De laatste aan het werk was Sarah Albus en Nonanka VDL (Inaico). Hun tijd van 36,46s plaatste hen op twee. 

Heel wat Belgen konden mee opvallen in deze finale rubriek. Zo zagen we op zeven Maria Magdalena Celotto op de Z-ruin Emaura C&T Z (Emerald van 't Ruytershof). Maxim Godecharle volgde in het zadel van Nickelback Vdj (Comthago) op negen. De top tien werd besloten door het fokproduct van Van Den Heuvel-Vercammen, de BWP ruin Sweet Balou de Dreve (Bisquet Balou vd Mispelaere).

Louis Mahieu plaatste zich met Amazon Z (Aganix du Seigneur) op elf gevolgd door Axel Vandoorne en Scarlett Z (Hunter's Scendro) op twaalf. Benny Naessens dwong op Duke Of's Heerwillems Z (Diamant de Semilly) nog een notering af en werd zestiende. 

Resultaten



F. ©: 1clicphoto