Ben Thiry domineert LRV tornooi Vissenaken

Ben Thiry  domineert LRV tornooi Vissenaken

Afgelopen weekend kwalificeerden slechts vijf combinaties zich voor de herkansing in de klasse Zwaar rubriek in Vissenaken. Ben Thiry domineerde de rubriek en sprong daarbij naar de eindzege en meteen ook tweede plaats.

Thiry won in het zadel van Kadee van St-Rockes Kapelle (Echo van  't Spieveld) bleef Thiry zichzelf voor. Samen met Nambino van de Guldennagel Z  volgde  de springruiter zichzelf op voor Joris Vermeir met onder het zadel Mc Blossom-J.

Het paar werd opgevolgd door Jo Thiry met Lente van 't Maailand terwijl Dorien Mombaerts de top vijf afwerkte met onder het zadel Iriya-V.

De klasse M kwam op naam van  Brecht Bruyninckx met Irish van 't Elzenhout (Charro 5).  Axelle Claessens volgde op de tweede  plaats met Oke van het Meierhof terwijl Ona Corthauts de top drie afwerkte met Tintin van Overis.

Juul Mertens won de klasse L in het zadel van  Helios M.  Nico Goossens volgde op de tweede  plaats  met Miel van Goteringenveld terwijl Gunter Lemmens het podium afwerkte met Himalaya van de Bremboshoeve.

Alle uitslagen